Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Nolan: «Έλεγα στον Diouf ότι ήταν το χειρότερο νο.9 που πέρασε ποτέ»

Nolan: «Έλεγα στον Diouf ότι ήταν το χειρότερο νο.9 που πέρασε ποτέ»

Στην συνέχεια της αποκλειστικής συνέντευξης του Kevin Nolan στην ECHO, περήφανου Scouser, νυν προπονητή της Notts County και παίκτη με εκατοντάδες παραστάσεις στην Premier League με τις Bolton, Newcastle και West Ham, μίλησε για την θητεία του στην Bolton, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στον El Hadji Diouf, έναν παίκτη που είναι γνωστός στο Anfield όχι και για τους καλύτερους λόγους.

«Κοιτάξτε, ξέρω πως υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα για εκείνον και απογοητεύει τον εαυτό του καμιά φορά με αυτά που λέει και όλη την έλλειψη σεβασμού που δείχνει στον Stevie (Gerrard) και στον Carra. Καμιά φορά θα ήθελα να του ρίξω σφαλιάρα, για να είμαι ειλικρινής!»

Αυτή είναι η μία πλευρά. Όμως δεν μένει σε αυτό για τον πρώην συμπαίκτη του στην Bolton και προσπαθεί να τον καλύψει (με την καλή έννοια).

«Αλλά ξέρετε κάτι; Είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος κι έχει χρυσή καρδιά. Το πρόβλημα είναι πως θέλει να είναι στα εξώφυλλα και ξέρει πως αν μιλήσει γι’αυτούς τους δύο θα είναι.»

«Ήταν ένας μεγάλος παίκτης που απλά δεν έπιασε στην Liverpool για αρκετούς λόγους. Και λάτρευα να του λέω ότι ήταν το μόνο «νούμερο εννιά» που δεν σκόραρε για την Liverpool σε ολόκληρη σεζόν! Κάθε φορά που ξέφευγε λίγο για την ιδέα που είχε για τον εαυτό του, θα του έλεγα «Είσαι το χειρότερο νούμερο εννιά που έχω δει στην Liverpool!». Δεν μπορούσε να απαντήσει σε αυτό, οπότε πάντα τον κέρδιζα έτσι.» δήλωσε ο Scouser (σε καταγωγή και καρδιά) Kevin.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com